Πρέβεζα:Φινάλε για το 31ο διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ

Με το θερμό χειροκρότημα του κόσμου και την χορωδία από τον Καναδά να τραγουδά τον εθνικό ύμνο της χώρας μας, έπεσε χθες βράδυ στην πλατεία δικαστηρίων η αυλαία του 31ου Διεθνούς Χορωδιακού Φεστιβάλ Πρέβεζας. Η βραδυά ξεκίνησε....
με τις βραβεύσεις των χορωδιών που ξεχώρισαν με την παρουσία τους και οι οποίες στην συνέχεια ανέβηκαν στην σκηνή και χάρισαν στο κοινό εξαιρετικές ερμηνείες. Την Ιερά Μητρόπολη Νικοπόλεως και Πρεβέζης εκπροσώπησε ο Γραμματέας της Ιεράς Μητροπόλεως , Αρχιμανδρίτης Ιωαννίκιος Μπίλλιας, ενώ μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Χρήστος Μπαΐλης, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Παρθενία Καζάκου, ο εντεταλμένος σύμβουλος για θέματα πολιτισμού Κοσμάς Κορωναίος και εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων.

 Ιδιαίτερη ήταν η παρουσία της χορωδίας από τις Φιλιππίνες με τις παραδοσιακές στολές, ενώ όλα τα σχήματα παρουσίασαν ένα ξεχωριστό πρόγραμμα, αποδεικνύοντας το υψηλό επίπεδο των συμμετοχών του 31ου Διεθνούς Χορωδιακού Φεστιβάλ.

 Ο πρόεδρος της Χορωδίας «Αρμονία» Απόστολος Αντωνίου κλείνοντας το φεστιβάλ επεσήμανε ότι σε πείσμα των καιρών και της κρίσης που σήμερα διέρχεται η χώρα μας ο θεσμός θα συνεχιστεί ,συγκεντρώνοντας χορωδίες από ολόκληρο τον κόσμο. «Ημασταν πολλοί χαρούμενοι που σας είχαμε μαζί μας» ανέφερε ο κ.Αντωνίου, σημειώνοντας ότι αυτός ο τόπος έχει και στο παρελθόν περάσει δυσκολίες κι έχει καταφέρει να σταθεί στα πόδια του.

 Ιδιαίτερη αναφορά από όλους έγινε και στην παρουσία των εθελοντών, χωρίς την παρουσία των οποίων δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί το φεστιβάλ, ενώ όλοι τους δέχτηκαν το πιο θερμό χειροκρότημα του κοινού και των χορωδών.


πηγη...Δ.Ρ.Π

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ πληκτρολογήστε το σχόλιό σας