Λούρος: Η "Πλατεία Των Άστρων" κάνει την διαφορά τα φετινά Χριστούγεννα

Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό "Πλατεία Των Άστρων" άνοιξε τις πύλες του. Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν το απόγευμα της Παρασκευής 23 Δεκεμβρίου 2016. Με σύμμαχο τον καλό καιρό ο χώρος της Πλατείας Των Άστρων γέμισε με εκατοντάδες παιδιά και γονείς που έκαναν την βόλτα τους αλλά και συμμετείχαν σε εορταστικές εκδηλώσεις που υπάρχουν στον χώρο. Καθημερινά, μικροί και μεγάλοι, έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν τα θεματικά σπιτάκια του χωριού,του Άι Βασίλη,της ζωγραφικής προσώπου...
που λειτουργούν με την πολύτιμη βοήθεια και τη συνεργασία εθελοντών, αλλά και τοπικών φορέων και συλλόγων, καθώς και να διασκεδάσουν με υπαίθριες πολιτιστικές, ψυχαγωγικές και μουσικές εκδηλώσεις.

Δεκάδες μικρά και μεγάλα παιδιά έκαναν face painting, φωτογραφήθηκαν αγκαλιά με τον Αη Βασίλη, τις αγιοβασιλίτσες, τις νεραϊδες και τα ξωτικά. Στην Πλατεία Των Άστρων υπάρχει καρουζέλ, δραστηριότητες για παιδιά, μαλλί της γριάς, Ποπ Κορν, λουκουμάδες και φυσικά παραδοσιακά γλυκίσματα των Χριστουγέννων όπως μελομακάρονα και κουραμπιέδες ενω στους επισκέπτες προσφέρονται κατά την παραμονή τους στο χώρο λουκάνικα, σουβλάκια και ζεστό κρασί.

Οι κάτοικοι τις Δημοτικής Ενότητας Λούρου και όχι μόνο που θα επισκεφτούν το Χριστουγεννιάτικο χωριό έχουν επιτέλους την δυνατότητα να μπουν στο κλίμα των Χριστουγέννων καθώς όποιος βρεθεί στην Πλατεία Των Άστρων θα θαυμάσει το υπέροχο στολισμό όλου του περιβάλλοντος χώρου, το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, την φάτνη ενώ όλη η ατμόσφαιρα του χωριού σου χαρίζει μοναδικές στιγμές χαράς, διασκέδασης, ξεγνοιασιάς, παιδικότητας που σε κάνει μόνο να χαμογελάσεις και όλοι έχουν ανάγκη πλέον από χαμόγελο.

Η προσέλευση του κόσμου είναι μεγάλη καθώς για πρώτη φορά δημιουργείται μια οργανωμένη προσπάθεια για χριστουγεννιάτικες εορταστικές εκδηλώσεις στο Λούρο. Οι προετοιμασίες ήταν αρκετές αλλά το αποτέλεσμα επιβραβεύει όλους τους εθελοντές και συντελεστές για την δημιουργία του Χριστουγεννιάτικου χωριού, και αξίζουν σε όλους πολλά συγχαρητήρια.

Ελπίζουμε το Χριστουγεννιάτικο χωριό "Πλατεία Των Άστρων" να γίνει κορυφαίος πολιτιστικός θεσμός της Δημοτικής Ενότητας Λούρου.

















2 σχόλια:

Υδραυλικός Αθήνα είπε...

πολύ κάλο

Μεταφορές Μετακομίσεις είπε...

Μεταφορές Μετακομίσεις
Η ASTRA Μεταφορική στις Μεταφορές Μετακομίσεις Αθήνα αποτελεί μία σύγχρονη και αξιόπιστη λύση στον χώρο των μεταφορών και μετακομίσεων στην Αθήνα. Η εταιρία είναι σε θέση να προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, βασιζόμενη στην εμπειρία και στη τεχνογνωσία του ανθρώπινου δυναμικού της και στο σύγχρονο εξοπλισμό που διαθέτει.

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ πληκτρολογήστε το σχόλιό σας